Åsane jubel mot Røa i årets første hjemmekamp Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Spiller forlater Åsane

I kveld ble det bekreftet at en av lagets sentrale spillere forlater klubben. Les hvem her.


Ingvild Høvring forlater Åsane damene etter denne sesongen. Spilleren velger å flytte hjem til Haugesund. Hvilken klubb som blir hennes nye er enda ikke avklart. Spilleren som har båret kapteinsbindet i klubben den siste sesongen fikk med seg 51 kamper for de oransje. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Til klubbens hjemmeside sier Høvring: 
– Det er utrolig fine folk i Åsane som jeg kommer til å huske lenge, og det har vært en stor ære å få være med Åsane, spesielt med årets sesong i tankene.

Spilleren ble fort en populær spiller hos hjemmefansen. I 2021 sesongen vant stopperen årets supporterpris og hun sier følgende i en kommentar til klubben:
– Det betyr utrolig mye å bli kåret til supporternes spiller i 2021. De har sett jobben jeg har gjort i år, og det er en veldig gjev pris å vinne for meg.  


Foto: Brage Æsøy Titlestad
Trener Eirik Fjeldstad sier følgende om spilleren til klubbens hjemmeside
- Vi mister en viktig stemme i garderoben vår. Ingvild har mye meninger og er løsningsorientert.  Ingvild har først og fremst vært viktig for oss i det offensive spillet. Hun er trygg med ball og søker gode løsninger fremover i banen. Er tålmodig og leter frem de nødvendige åpningene som dukker opp. Hun er god til å tre forbi ledd og slår og svært presise lange pasninger. Den målgivende hun hadde mot Medkila er en pasning av svært høy klasse. Ingvild er også et godt menneske. Alltid blid og fornuftig. Har satt stor pris på vårt gode samarbeid.

Sjekk hele saken til Åsane HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.