Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spenningen øker i Bergen Cageball ligaen

Søndag ble det tredje runden i Bergen Cageball spilt. Les deg opp på resultatene her. Om du og dine venner ønsker å være med å spille er det en serie planlagt til høsten.


Den tredje runden i Bergen Cageball ligaen ble spilt søndag ettermiddag. Jakten på trofeene tilspisser seg.

Avdeling 1
Sjelden Jalla Bratt og Bubba Corelli ledet denne avdelingen med med ett poeng på Fotballboisa etter to runder. Etter søndagens kamper har lederne økt forspranget sitt til fire poeng på Fotballboisa. I bunnen har Usikker på formen havnet etter at Veidekke hadde en søndag med to seire. Det rene jentelaget i Hønsene flyr høyt og hentet hjem to seire denne runden. Det mot blant annet Veidekke.

Toppscorer Hansen holder koken i denne avdelingen. Han er nå oppe i 30 mål for Bubbles by West Ham. Dermed har han i snitt puttet 10 mål i hver av rundene etter at 10 nye ble puttet på målkontoen søndag. Hansen ligger dermed syv mål foran toppscoreren i den andre avdelingen.

Tabellen etter 3.runder:
Foto: Screenshot

Toppscorer i avdeling 1:

Foto: Screenshot

Kampene i avdeling 1:
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

 

Avdeling 2
Uathletico Madrid hadde to poeng ned til Flakka FK og Cageball Mafia etter den forrige runden. Klubben økte forspranget denne søndagen til fem poeng til Flakka FK, men Cageball Mafia ramlet fra andre til en femteplass på tabellen etter søndagens runde. PSG eller Pene Stolte Gutter snek seg opp på en tredjeplass etter innsatsen søndag.

Erik M puttet fire nye mål denne søndagen og han er oppe i 23 scoringer. Han falt dermed bak lenger bak Hansen i den mestscorende totalt. I tillegg kom Sondre Kleppestø opp i ryggen med sine 22 mål totalt. Han spiller for Joa United. Han leverte ikke mindre enn 12 mål denne søndagen.

Tabellen i avdeling 2:

Foto: Screenshot
Toppscorer i avdeling 2:
Foto: Screenshot

Kampene i avdeling 2:
Foto: Screenshot

Den siste runden i denne turneringen går av stabelen den 3.juni. Det er en lørdag. Da vil det hele avgjøres. Da  kommer det nye bilder fra årets turnering. Vi vet også at det planlegges for en ny turnering til høsten, så sjekk ut Bergen Cageball sin hjemmeside og legg dere i trening allerede til høstens turnering.

 

 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Bergen Cageball