Spenning i en omgang

Det ble spennende i en omgang da Nest-Sotra hadde Øygarden som gjester på Ågotnes.

De to lagene fra Øygarden møttes til duell på Ågotnes denne fredagen foran bra med publikum og et par millioner mygg i følge rapportene.

Gjestene henger med i toppen under Kim Rune Hellesund. Laget har en god mulighet til å rekke 2.plassen denne sesongen om klubben leverer en skikkelig høstsesong. Det i konkurranse med FK Fyllingsdalen 2, BI Bergen og Telavåg i denne jevne avdelingen. Bak suverene Mathopen er det jevnt. Nest-Sotra må se seg bakover, slik at laget ikke tar steget ned i 6.divisjon etter sesongen.
Bortelaget tok ledelsen etter etter en drøy halvtime ved Ahmad Tarek Husebø. Dermed 1-0 til gjestene. Det var også stillingen til pause. Det ble en drømmestart på Nest-Sotra etter hvilen. Tobias Angeltveit utlikner kun tre minutter ut i omgangen. Ørjan Jakobsen og Øygarden svarer på det fire minutter senere. Dermed 2-1 til bortelaget.
Like etter får hjemmelaget straffe. Keeper Kevin Alkholt Sulen er nede og redder straffen. Etter det er kampen avgjort. Liam Hellesund setter inn 3-1 like etter. Når Ahmad Tarek Husebø laget 4-1 etter en time er kampen over. Med gode ti minutter igjen pynter Martin Cindahl på resultatet og setter inn 5-1. Dermed vinner laget fortjent.