Foto: bjorn marstrom

Spenning i Drammen

Drammen hadde formlaget Bergen Håndball på besøk denne ondagen og det ble spenning hele kampen.


Hjemmelaget Drammen hadde besøk av Bergen Håndball denne torsdagen i en tett og jevn kamp. Drammen har vært med på den øvre halvdelen gjennom hele sesongen, mens Bergen Håndball de siste månedene har vært i flytsonen. Dermed var det duket for en tøff duell i Drammenshallen foran litt over 500 tilskuere. 

I den første omgangen fulgte lagene hverandre så tett som du kan få det i håndball. Til pause stod det 15-15 etter at Emil Magnus Hansson satte inn en 7 meter et lite minutt før omgangen var over. Kampen fortsatte i samme sporet gjennom den første halvdelen av andre omgang. Da ledet hjemmelaget 25-24.
Foto: Bjørn Marstrøm, Sportskollektivet.no
Gjestene hang med til 26-26 før hjemmelaget scoret tre ganger på rad og fikk en tremålsledelse. Gjestene fra Bergen kjempet på mot slutten og kom seg ikke nærmere enn ett mål bak de siste seks minuttene. Sondre Ovid Skovli avgjorde det hele med å sette inn 32-30 for hjemmelaget med 20 sekunder igjen å spille.
Foto: Bjørn Marstrøm, Sportskollektivet.no
Dermed er Dramman fortsatt på sin fine fjerdeplass, men Bergen Håndball er inni sluttspill feltet med sin 7.plass. For hjemmelaget ble Trym Korperud Johnsen mestscorende med sine 9 mål, mens Miguel Jose Soares Neves scoret det samme for gjestene fra Bergen. Under litt bilder. Album kommer fredag. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Bergen HK Drammen