Spenning hele veien på Straume

Det ble to røde, stolpeskudd, brente sjanser og spenning hele veien da Sotra 2 tok i mot Austevoll til duell.

Vertene kom inn til denne kampen med en flott start på sesongen. Laget hadde 7 poeng på de første fire kampene, mens Austevoll lå poenget bak med sine seks poeng. Kampen på Straume hadde det meste denne dagen.

Kampen startet med at vertene traff tverrligger etter kun noen minutter.  Hjemmelaget styrte kampen fra start og klubben presset gjestene bakover. Etter 16 minutter får stopperen Eidsheim rødt for gjestene. Yafiet Estifanos er på vei igjennon om Eidsheim blir straffet som bakerste mann. Vertene styrer kampen og har noen gode forsøk, men det er ikke enkelt å komme seg forbi en opplagt Grønås bakerst hos Austevoll denne søndagen. Dermed står det 0-0 til pause.

Gjestene ligger naturlig bok bakover og spiller en 4-5-0 formasjon i 2.omgang. Andre omgang starter mye som første. Sotra er alene igjennom med Grønås like etter starten på omgangen, men sisteskansen vinner duellen. Halvveis ut i omgangen kommer gjestene bedre med og klubben har noen sjanser i motsatt ende. Med litt under ti minutter igjen gir Austevoll bort et enkelt frispark. Det utnytter Sotra 2. Ballen blir slått inn og Lukas Olsen er sist på den. 1-0 til hjemmelaget. Austevoll satser fremover og i det 90 minutt ser Marius Andresen, også han for sistemannsfelling. Det gir gjestene ny energi og laget får en enorm mulighet like etter til å score. Først smeller Tord Harlad Skår ballen i stolpen, før Willam Veivåg står på femmeteren. Keeper Johansson hindrer derimot scoring.

Da skjer det som ofte skjer. Sotra 2 kontrer. Tobias Sagstad er sist på ballen. Dermed vinner Sotra 2 oppgjøret og klatrer til en andreplass. Austevoll er nummer åtte. Under kan dere se litt bilder. Album kommer.