Både Fana (i rødt) og Sola (i gult) er klare for gruppespillet i European League sammen med Molde. Foto: John Vint

Spennende trekning for de norske

European League-gruppene har blitt trukket og det blir mye morsomme kamper for de tre norske lagene.


Både Molde, Sola og Fana kvalifiserte seg alle til gruppespillet i European League denne sesongen og torsdag ble trekningen av gruppene foretatt.

Molde er i gruppe A og møter ES Besancon Feminin (Frankrike), BV Borussia 09 Dortmund (Tyskland) og Siófok KC (Ungarn)

Fana på sin side møter en av turneringens største favoritter i gruppe B. Danske Ikast tok bronse i turneringen forrige sesong, og med årets spiller i dansk håndball forrige sesong (Emma Friis journ.anm.) på laget er de en av de største favorittene til å vinne turneringen. De to andre lagene i gruppen er Motherson Mosonmagyaróvári KC (Ungarn) og Neptunes de Nantes (Frankrike).

Det siste norske laget var Sola og de havnet i gruppe C sammen med DVSC Schaeffler (Ungarn), Nykøbing Falster Håndbold (Danmark) og HC Podravka Vegeta (Kroatia).

Den siste gruppen består av Paris 92 (Frankrike), Praktiker-Vác (Ungarn), SCM Ramnicu Valcea (Romania) og Thüringer HC (Tyskland).

Gruppespillet starter første helgen i januar, mens det går frem til helgen 18/19 februar. De to beste fra hver av de fire gruppene går videre til kvartfinalene. Spilleskjema vil bli klargjort om noen dager.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av EHF European League (@ehfel_official)

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.