Sotra var verter for Fana i dagens treningskamp og vertene hadde grunn til å smile. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Sotra var verter for Fana

Denne lørdagen var Sotra for Fana i Sotrahallen. Her kan dere lese mer om kampen.

Det var duket for treningskamp mellom 2.divisjonslaget Sotra og 3.divisjonsklubben Fana denne lørdagen. Sotra kom fra en kontrollert seier mot Lysekloster forrige helg med 5-1, mens Fana kom fra borteseier mot Os forrige helg med 6-3.

Rapportene forteller om en livlig førsteomgang med mye sjanser og godt spill, mens Sotra løp fra Fana-spillerne i 2.omgang. Etter 30 minutter satte Håvard Foldnes inn 1-0 til vertene, mens Lars Kilen doblet etter 40 minutter. Fana reduserer like før pause, men Patrick Johansen (under) la på til 3-1 like etter. Det var også pauseresultatet.

2.omgang
Etter hvilen klarte ikke Fana helt å henge på tempoet til vertene og Lars Kilen ordnet 4-1 etter 53 minutter. Etter 70 minutter setter Ole Thomas Herrem inn 5-1, før ny-signerte Sagstad via et Fana-bein setter 6-1.

Dermed vinner Sotra stort andre helgen på rad mot to av de to mest betrodde lagene fra 3.divisjon. Trener Ørjan Håland forteller vår mann at Fana har ambisjoner fremover og klubben skal ta plass.

Under kan dere se og høre intervjuene med Fana-trener Ørjan Håland, den ny-signerte Sotra spilleren Mats Holt, Sotra sin assistent-trener Tom Aasen og Fana-spiller Vebjørn Høynes.