Sotra vant vinterseriepremieren

Det ble en grei seier til Sotra damene i dagens duell mot Bønes i vinterserien.

Det var første kamp i oppkjøringen for begge lag denne dagen i den flotte Sotrahallen på Straume. Hjemmelaget har de siste sesongen ligget i toppen av 3.divisjon, mens Bønes rykket opp foran denne sesongen.

Kampen startet relativt jevnt det første kvarteret og gjestene Bønes kom til den første farlige sjansen. Etter det tok hjemmelaget over og klubben ledet greit 4-0 til pause etter scoringer av Tveit, Arefjord (2) og Landro.

Etter pause fortsatte kampen i samme spor. Tveit og Grimstad økte ledelsen til 6-0, før Linn Snaprud brukte farten og reduserte til 1-6. På slutten ordnet Amanda Straume-Ekrold 7-1.

Med på laget i dag hadde vertene en ny finsk keeper som kommer til å stå denne sesongen.