Sotra tok i mot Lysekloster lørdag

Det var treningskamp i Sotrahallen mellom Sotra - Lysekloster. Sjekk ut litt bilder og les om kampen her.

Det var duket for treningskamp i Sotrahallen mellom 2.divisjonslaget Sotra og 3.divisjonlaget Lysekloster. Hjemmelaget tok ledelsen i 1..omgang ved Lars Kilen. Da var det spilt et kvarter. Målet kom etter en feil i forsvaret til Lysekloster. Det var også pauseresultatet.

Etter hvilen kom Lysekloster tilbake kun minutter ut i omgangen. Laget står høyt på vertene og vinner ballen i gunstig posisjon. Derfra har Tobias Heltne Alme sjarmøretappen igjen og setter 1-1. Da har vi spilt rundt 50 minutter. Etter dette skrur Sotra opp tempoet og bli hvassere i angrep.

Ny-signerte Bjørn Dirdal gir Sotra ledelsen med 2-1 etter 55 minutter, før Sotra får straffe i det 70 minutt. Den setter Lars Kilen sikkert forbi Lysekloster sin sisteskanse. Det blir en del bytter i denne fasen av kampen. Lysekloster har noen småfarlige muligheter, men keeper Gade rydder unna. Med fem minutter igjen på klokken setter Bjørn Dirdal sitt andre for dagen. Helt på tampen avgjør Patrick Johansen det hele til 5-1 etter en flott kontring.