Her er Synne Thode Arefjord i aksjon for Sotradamene i en vinterseriekamp mot Bønes tidligere i år. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Sotra suverene i kvartfinalen

Sotra damene vant klart mot Lyngbø i vinterserien søndag ettermiddag.

Det var duket for duell i Lyngbø Idrettspark søndag ettermiddag for duell i vinterserien mellom Lyngbø og Sotra. Dette i kvinner, klasse A. Hjemmelaget hadde rykket opp til 3.divisjon foran årets sesong, mens Sotra er en av favorittene dette året i divisjonen.

Det var liten tvil hvem som var best denne dagen. Sotra ledet 3-0 til pause etter at Martine Ludvigsen, Synne Arefjord og Emma Jensen nettet for laget. Lyngbø hadde etter rapportene en stor sjanse på stillingen 1-0 til gjestene.

I andre omgang fortsette Sotra å score mål, men det var Lyngbø som scoret først. Marit Mardal satte inn 1-3 etter 50 minutter. Etter det var det Sotra. Martine Ludvigsen, Synne Arefjord (2) og Tonje Tveit (2) scoret Sotras mål i den omgangen. Dermed vant laget 8-1 og er klare for semifinale.