Susanne Landro scoret ekte hat-trick mot Lyngbø de siste 20 minuttene av dagens kamp. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Sotra snudde kampen

Sotra damene snudde toppkampen mot Lyngbø fra 1-2 til 4-2 seier. Susanne Landro ble den store heltinnen da hun scoret ekte hat-trick de siste 20 minutttene.

Sotra var verter for Lyngbø i dagens toppkamp i 3.divsjon kvinner. Gjestene kom best i gang i denne kampen og styrte det meste av den første omgangen. Laget hadde sine sjanser og den største kom etter knappe halvtimen da Julie Bøe Snekkevik banket ballen i treverket, men Lyngbø klarte ikke å omsette returen i mål. 

Mål ble det derimot da Astrid Hilt dukket opp etter 32 minutter. Hun sniker seg inn foran keeper og stusser ballen i mål. Dermed en fortjent ledelse til gjestene på dette tidspunktet. Med to minutter igjen til hvilen dukker raske Emma Jensen opp foran Lyngbø sitt mål og setter inn 1-1. Dermed utlikner vertene litt i mot spillets gang. Det blir også pauseresultatet i en omgang Lyngbø var best. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Etter pause er Sotra klart bedre med. Det første kvarteret har begge lagene sjanser, men det skal et langskudd til fra Astrid Hilt for å sende gjestene i ledelsen. Den scoringen kom etter 52 minutter. Etter dette våkner vertene og ikke minst Susanne Landro. Spissen er på rett plass etter en corner og utlikner til 2-2. Målet gir vertene krefter og de tar helt over kampen. Emma Jensen stjeler ballen høyt i banen og legger inn til Landro som i det 80 minutt setter sitt andre for dagen. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
På overtid har Lyngbø en gigantisk sjanse til å utlikne. Laget har corner og avslutningen treffer undersiden av tverrliggeren og spretter ut i feltet. Sotra får ryddet unna. Hjemmelaget har mål i seg og Susanne Landro er igjen på plass og scorer sitt tredje mål på 20 minutter. Dermed vinner de helblå med 4-2 etter en overbevisende andreomgang. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Seieren flytter Sotra til 2.plass i divisjonen etter lederlaget Voss. Lyngbø er nummer tre. Under litt bilder. Album kommer mandag. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.