Sotra damene slo Gneist på Straume

Det ble en klar hjemmeseier da Sotra tok i mot Gneist til duell på Straume lørdag. Sjekk bildene og les om kampen her.

Det var topp mot bunn denne lørdagen da Sotra tok i mot Gneist til duell på Straume. Hjemmelaget kjemper i toppen mot Voss om å vinne divisjonen, mens Gneist er nederst etter at Bønes trakk laget sitt.

Dey tok fem minutter så tok hjemmelaget ledelsen ved Susanne Landro. Hun satte inn en retur. Halvveis i omgangen kommer 2-0. Landro lobber ballen over keeper og om ballen var over streken før Serina Grimstad var borte i den er vi usikker på. 2-0 var også stillingen til pause.

Etter hvilen legger  Jessica Thaweerat Johnsen på til 3-0 etter en times spill. Da hadde Sotra allerede hatt muligheter til å score noen ganger. Sotra tar bare mer og mer over. Etter 70 minutter setter Emma Haugland Jensen inn 4-0 til vertene. Det siste målet kommer etter en stikker i bakrom. Emma Haugland Jensen er rask og setter den ballen sikkert. Dermed vinner hjemmelaget 5-0.