Foto: John Vint

Sølvmedaljene til Hamar

Det var duell mellom Tertnes - Storhamar denne onsdagen i Åsane Arena. Les mer og se litt bilder fra oppgjøret her.


Det var duket for en av de utsatte kampene denne onsdagen. Hjemmelaget Tertnes tok i mot Storhamar til denne duellen denne onsdagen. 

Vertene hang med til 2-2, så takket gjestene for seg og begynte å stikke i fra. Bortelaget fikk 2-4 og 6-9 før de giret opp og ledet hele 17-10 til pause. Bortelaget øker så ledelsen gjennom 2.omgang også til 23-14 etter ni minutter. Etter dette holder bortelaget ledelsen på behørig avstand og når klokken har passert 22 minutter, så leder Hamar laget med 29-21. 

Foto: John Vint
Derfra og ut er det kun Tertnes som scorer. Dermed får Tertnes lov til å pynte på resultatet fem ganger. Det er likevel Storhamar som kan juble for seieren og får fortjente sølvmedaljer i serien, bak  Vipers Kristiansand. For hjemmelaget ble Henrikke Hauge Kjølholdt mestscorende med sine seks mål, mens Emilie Margrethe Hovden scoret ti mål for gjestene. 

Foto: John Vint
Se litt bilder under. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.