Soltvedt: –⁠ Det blir ikke bedre enn dette

Fantastisk å score og fantastisk å vinne, sier Joachim Soltvedt etter kampen mot St.Mirren.

Brann tok seg videre til den siste kvalifiseringsrunden i UEFA Conference League. Der møter Astana fra Kazakhstan. Den første kampen går allerde torsdag om en uke på Brann Stadion, før returkampen skal spilles den 29.august i Astana.

Vertene fikk en drømmestart foran et fullsatt Brann Stadion denne torsdagen. Joachim Soltvedt sendte Brann i foran de 14.500 på tribunen. Brann fortsatte å styre å ha kontroll i den første omgangen og noen gode muligheter kom rødtrøyene til, men det ble med den ene scoringen før pause.
I den andre omgangen hadde Brann kontroll, men etterhvert kom gjestene fra Skotland mer og mer inn i kampen. De byttet styrke i luftrommet og etter 74 minutter kom utlikningen. Alexander Iacovitti knuser Kornvig i luften og stanger inn 1-1. Brann byttet og hev flere spillere fremover. I det 84 minutt var Felix Horn Myhre på rett plass og headet inn 2-1. Kun to minutter etter går Brann Stadion til himmels da Aune Heggebø setter inn 3-1 scoringen. Dermed vinner Brann 3-1 og tar seg videre på denne våte kvelden.
Under finner dere intervjuene med noen spillere levert av vår mann Trond Gausemel.

Hør hva Joachim Soltvedt sier etter kampen:

Hør hva Brann kaptein Fredrik Pallesen Knudsen hadde å si etter kampen:

Hør hva matchvinner Aune Heggebø hadde å si etter sin scoring og Brann sin seier: