Solid Bjarg seier

Det var liten tvil om hvem som var best da Bjarg tok i mot Stord til serieåpning i 3.divisjon. Se litt bilder og les om kampen her.

Det var serieåpning i 3.divisjon avdeling 3 denne dagen. Bjarg fotball tok i mot Stord til duell denne lørdagen på Stavollen. Gjestene kom til kampene uten spissen Agdestein som meldte overgang til laget fra Aalesund.

Gjestene fikk en drømmestart på kampen da klubben tok ledelsen etter kun 9 minutter. Håvard Handeland utnytter rot i vertenes forsvar og setter 1-0 til Stord. Samme Handeland var tilbake etter en alvorlig skade i fjor akkurat her på Stavollen og etter kun 20 minutter måtte han ut igjen etter å ha slått opp skaden sin.

Bjarg hevet seg etter denne perioden og begynte å finner mer ut av Stord, men målet kom ikke før i det 38.minutt da Simen Hopsdal utlikner til 1-1. Den tidligere FK Fyllingsdalen spilleren scoret dermed i debuten for klubben. Det ble også stillingen til pause.

Etter hvilen var det bare Bjarg det handlet om. Hjemmelaget løp over Stord. Etter kun tre minutter får vertene straffe og kaptein Arvid Austevoll er sikker. Dermed 2-1 til hjemmelaget. Like etter kommer en kjempesjanse til for klubben, men det blir ikke mål. Etter knappe timen er igjen Austevoll på plass og setter sitt andre for dagen. Dermed 3-1. Kun få minutter etter er debutanten Rasmus Haugsvær på et godt løp og han setter ballen i mål bak Raman Salim Karim i Stord sitt mål. Dermed 4-1 til hjemmelaget etter 63 minutter.

Etter dette har vertene noen sjanser til, men det står 4-1 da dommeren blåser av kampen. Dermed tre poeng i seriepremieren for Bjarg. Allerede Skjærtorsdag skal Bjarg i aksjon borte mot Fana på Nesttun, mens Stord skal samme dag ha Bremnes på besøk i serien på Stord. Vi er selvsagt på plass på begge.

I en kommentar til oss skriver Bjarg-trener Torbjørn Birkelund
- Første omgang er litt typisk første runde, hvor vi blir litt for omstendelige i perioder. Etter hvilen spiller vi god og variert angrepsfotball og kunne scoret flere. Godt fornøyd med guttene!

Se litt bilder fra kampen under. Album kommer.