Sola videre i NM

Sola tok seg videre i NM da klubben beseiret Fana Håndball i Fana Arena denne onsdagen. Les om kampen og se litt bilder fra dagens oppgjør.

Tabellnaboene Fana Håndball og Sola møttes denne onsdagen til duell i Fana Arena i NM.

Jevnt før pause
Det ble en tett og jevn kamp mellom lagene før pause. Lagene fulgte hverandre til 3-3, før gjestene fra Rogaland stakk fra med noen mål. Etter syv minutter satte Live Rushfeldt Deila inn 6-3 til gjestene. Etter 13 minutter var hjemmelaget á jour med 7-7 da Aurora Kjellevold Hatle satte inn sin scoring.

Vertene snut til ledelse med under ti minutter igjen av omgangen da Aurora Kjellevold Hatle satte inn 14-13. Like pause satte Guro Berland Husebø inn pauseresultatet. Hjemmelaget gikk dermed til pause med 16-15.

Gjestene avgjør på slutten av kampen
Etter hvilen starter Fana best i omgangen og laget tok ledelsen 18-16 da Celine Solstad satte inn sitt mål knappe fire minutter ut i omgangen. Ti minutter ut i omgangen snur kampen. Guro Berland Husebø setter inn 19-19 og derfra er det Sola som tar over føringen. Klubben fikk en liten ledelse med to mål, men Fana kriger seg tilbake. Halvveis i omgangen står det 22-22. Fana tar  føringen de neste minuttene i oppgjøret, men laget klarer ikke å riste Sola av seg.

Etter 26 minutter står det 27-27 mellom lagene. Derfra og ut er det Sola som avgjør oppgjøret. Gjestene scorer kampens tre siste mål og da Kristina Sirum Novak setter inn 30-27 blir det kampens seiersmål.

For vertene ble Sara Berg  og Aurora Kjellevold Hatle  toppscorere med sine syv scoringer, mens Kristina Sirum Novak satte hele 11 mål for gjestene i gult og sort. Under finner dere litt flere bilder. Album kommer.