Sola vant i Bergen

Sola tok med seg seieren hjem til Rogaland etter at klubben slo til med seier borte mot Tertnes i dagens duell.

Sola kom til denne kampen som favoritter. Laget ville med seier fortsatt henge med i toppen, mens Tertnes sliter i bunnen av tabellen denne sesongen.

Gjestene med pangstart
Gjestene tar tak i denne kampen fra start. Klubben leder 4-0 etter drøye fire minutter. Dermed blir det vanskelig for Tertnes. Halvveis i omgangne øker  Maja Magnussen til 10-5 ledelse til de gule og sorte.  Hjemmelaget klarer å knappe innpå med ett mål før pause. Birgitte Hagen setter omgangens siste mål, slik at Sola går til pause med 18-14 ledelse.

Tertnes godt i gang
Tertnes våkner litt etter hvilen og laget har kontakt igjen da Fanny Skindlo setter inn 18-19 fem minutter ut i omgangen. Vertene drar sakte i fra utover i omgangen, og da det er spilt i knappe 20 minutter setter Maja Magnussen inn 26-22 til gjestene. Med litt over to og halvt minutt igjen er Tertnes kun to mål bak da Henrikke Hauge Kjølholdt setter inn 27-29. Nærmere enn det kommer de derimot ikke. Kristina Sirum Novak scorer kampens siste mål og dermed vinner Sola 30-27.

Fanny Skindlo ble mestvinnende for hjemmelaget med sine seks scoringer, mens Kristina Sirum Novak scoret det samme antallet for gjestene. Under noen bilder. Album kommer.