Snudde kampen

Vertene Bergen Nord ledet 2-1 til pause i dagens Vinterseriekamp, men Åsane 2 snudde oppgjøret etter pause.

Det var friskt og godt på Salhus denne lørdagen. Hjemmelaget tok i mot Åsane 2 til den første runden i Vinterserien 2022. Gjestene Åsane 2 startet kampen best og skaffet seg noen cornere de første minuttene.

Etter det kom hjemmelaget mer med. Likevel var det gjestene som hadde den første store sjansen. Keeper reddet derimot alene en mot en. Etter det kom vertene mer med og Synne Osmundsen fikk æren av å sette inn 1-0 til hjemmelaget. Den unge kantspilleren gjorde ingen feil alene med gjestenes sisteskanse.

Vertene fra Salhus fortsatte å presse på og Jeanette Næss Brurås var en plage for det unge Åsane 2 forsvaret. Hun lot seg ikke be to ganger når sjansen var der. Dermed 2-0 til hjemmelaget.

Etter en god halvtime fikk gjestene en straffe. Korrekt idømt, men unødvendig å gi den bort. Straffen satte Silje Finstad sikkert i mål. Dermed 2-1. Det var også stillingen til pause da redaksjonen løp videre til neste kamp.

I den andre omgangen snur gjestene. To mål fra Lea Skauge og ett fra Rahavi Parthipar ordner en 4-2 ledelse til Åsane 2. Helt på slutten av kampen reduserer Synne Osmundsen. Under et lite album. Resten av bildene på Facebook i løpet av søndagen.