Smørås slo divisjonskollega Sund

Det ble seier til Smørås i dagens treningskamp mot Sund. Les kort om kampen og se litt bilder.

Smørås kom til kampen med klare seire i kampene mo Fri, Trott og Løv-Ham. Laget til Espen Birkeland kom til denne kampen med 9-0, 7-1 og 7-1. Mål skulle det bli på laget i dag også. Sund tapte 1-6 sist mot Flaktveit, mens de vant med samme sifre mot Trott i oppgjøret før.

Smørås var det beste laget denne lørdagen og vant kampen 2-0. Tobias Rye Mikkelsen og Alexander Torvestad scoret målene for klubben fra Slåtthaug. 2-0 var også stillingen til pause. Begge lag hadde store sjanser i de 45 minuttene vi var på plass, men det var fortjent at Smørås ledet til hvilen.

Under finner dere noen bilder fra kampen.