Smørås vant J15 klassen i Lerøy Cup i 2021. Bildene i denne saken er hentet fra denne finalen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Smørås seier i vinterserien

Fra Smørås sitt lag har vi fått denne rapporten om den første vinterseriekampen mot Bergen Nord 2.

Vinterserie:
Smørås - Bergen Nord 2 5-0 (3-0)

Slåtthaug kl 20:00 (utsatt pga brøyting). Tusen takk til alle som har bidratt med måking siden kl 17:00.

Første kamp i OBOS Vinterserien og første smak på seniorfotball for våre unge lovende 2006-2007’ere. Snittalderen på dagens tropp er 15.5 år og yngstemann Frida er såvidt fylt 14.

I den første omgangen scoret Amine Sophie Hope Rasmussen hat-trick for vertene på 20 minutter med sine tre mål. Det var også pauseresultatet. Etter pause så økte Karen Johanne Johnsen ledelsen, før Nora Gjellestad Rongved avsluttet kampen med sin 5-0 scoring.

Om Smørås
Smørås IL har en ambisiøs gruppe med spillere i alderen 14 og 15 år (2006-2007). Laget har meldt seg på i OBOS Vinterserien kvinner. Troppen fredag kveld hadde snittalder på 15,5 år hvor yngstemann fylte 14 i november. Laget er påmeldt sesongens J17 1.divisjon, men ønsker å bryne seg på mer fysikk ved å gjøre deler av sesongoppkjøring i seniorklassen. I fjor ble laget kretsmestere i J15. Se video fra den avgjørende kampen HER

Treningsgruppen til Smørås J17 teller hele 35 jenter, noe som er et veldig bra tall i denne aldersgruppen. Klubben forteller oss at de dermed får et lag i J17 1.divivisjon og et lag i 2.divisjon.

Bare for å understreke bredden har klubben meldt på to lag i årets vinterserie.