Sluttdrama da Fana tok i mot Larvik

Det ble en meget spennende kamp hele veien til kampens siste sekund da Fana Håndball var verter for Larvik.

Det ble en meget tett og jevn duell i Fana Arena denne søndagen da vertene Fana Håndball hadde Larvik som motstander. Hjemmelaget lå på femteplass før dagens duell, mens Larvik lå som nummer ni før dagens kamp.

Fana Håndball kommer best i ang i denne kampen og klubben har både 3-1 og 5-3 de første 8 minuttene av kampen. Etter 15 minutter får hjemmelaget 9-6 og de nærmer seg en luke. Etter 24 minutter øker Aurora Kjellevold Hatle til 14-10. Etter det stokker det seg litt og på overtid setter Tirill Mørch inn 15-14 på straffe. Dermed er Larvik kun målet bak til hvilen.

2.omgang
Larvik scorer først og lagene følger hverandre fra 15-15 til 20-20. 10 minutter ut i andre omgang er gjestene i ledelsen 21-20. Da setter Maja Furu Sæteren inn ledermålet. Etter 14 minutter i omgangen har Larvik økt sin ledelse til 25-21. Fana fortsetter perioden uten mål og i det 17 minutter øker Larvik til 26-21.

Fana våkner og scorer så tre på rappen. Etter 19 minutter står det 26-24 til Larvik. Fana Håndball fortsetter å ta innpå og med litt over tre minutter igjen er laget kun målet bak på stillingen 27-28. På klokken står det 28:28 og i målprotokollen står det plutselig også 28-28 da Sofie Vinde Norum setter inn sin scoring. Dermed er Fana igjen. Lagene følger hverandre til 29-29, før Emma Skinnehaugen setter 30-29 til Larvik med syv sekunder igjen av kampen.

Gjestene vinner dermed 30-29. For vertene var duoen Christine Karlsen Alver (10) og Celine Solstad (7) mestscorende, mens Guro Ramberg (9) og Tirill Alexandrine Solumsmoen Mørch (6) scoret flest for Larvik.

Fana forblir dermed på 5.plassen, mens Larvik klatrer opp til den 8.plass.

Under kan dere se et mini-album. Fullt album kommer.