Her stanger Henrik Seim Frotvedt inn et mål for Smørås i 2021 sesongen. Dette mot FK Fyllingsdalen 2. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Slik er spilleoppsettet i 2022

Her finner dere datoer for når de ulike seriene starter med lokale lag involvert. Endringer kommer nok til å forekomme

Vi snur snart kalender over til 2022. Da kan vi se frem til noen måneder med oppkjøring før seriestarten kommer. På kvinnesiden skal de første lagene i seriespill allerede i midten av mars, mens lokale klubber i 4.divisjon må være matchklare til N kvalifiseringen på samme tid. Deretter kommer divisjonene til å starte opp helg etter helg. Før det har rekordmange lokale lag meldt seg på til årets vinterserie. Under finner dere en liten oversikt over når de ulike seriene og NM skal spilles. 

Vinterserie menn og kvinner:
- Vinterserien starter opp i Hordaland i slutten av januar med gruppespill frem mot vinterferien, så finaler i ukene etter. Vi jobber med å få TV sendt noen av finalene sammen med BA mot slutten av mars. 

NM - menn
- Brann skal opp i 5.runde i årets NM i mars neste år. Det mot KFUM Oslo. Åsane skal opp mot Sarpsborg i samme runde. De kampene går helgen 12.-13.mars. For de andre lagene begynner kvalifiseringen til NM 2022-23 helgen 19-20.mars 2022. Neste runde spilles den 2-3.april.

 Seriestart - menn
- Eliteserien og 1.divisjon begynner helgen 2.-3.april. Helgen 9.-10.april starter 2.- og 3.divisjon opp. Etter påske vil det være oppstart for de resterende seriene. 

Seriestart- kvinner
- Toppserien og 1.divisjon starter opp tidlig denne sesongen. Det skyldes EM i England i juli. Helgen 19.-20.mars er det første serierunde for damene. Lagene spiller frem til 11.juni i Toppserien, mens 1.divisjon holder på til 2.juli før EM pausen. For de lokale lagene begynner serien rett over påske. 

NM - kvinner
- Den første runden av NM går den 4.mai.

Endringer kan forekomme, men vi skal forsøke å få de formidlet om de forekommer. 

Les mer om Vinterserien 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.