Skard: - Deilig å spille på en god bane

Det sier Stord kapteinen Johannes Kyvik Skard etter at laget fikk litt fotball i beina igjen etter noen tøffe vinteruker. Laget møtte Lyngbø i treningskamp onsdag kveld.

Det var treningskamp på Lysekloster sin bane mellom Lyngbø og Stord onsdag kveld. Lagene fikk matche seg på en god kunstgressmatte denne dagen.

Kampreferat:
Gjestene får en drømmestart da måltyven Roger Blokhus Ekeland sender laget i føringen etter kun fem minutter. Etter dette err det jevnt og begge har sine muligheter. Den nysignerte Lyngbøspilleren Ludvig Skjeseth utlikner for de helgrønne etter en drøy halvtime. Dermed 1-1, noe som også er stillingen til pause.

I den andre omgangen har lagene sine perioder, men ballen vil ikke i mål flere ganger, slik at treningskampen ender med 1-1 mellom lagene.

Under kan dere høre hva Stord sin kaptein Johannes Kyvik Skard hadde å si etter kampen: