Siste vinterserie semifinale

Tirsdag kveld ble den siste semifinalen i vinterserien spilt. Sotra var verter for Nymark i fotballhallen.

Det var semifinale mellom Sotra - Nymark tirsdag kveld i Sotrahallen. Hjemmelaget Sotra og Nymark er begge å finne i samme 3.divisjon denne sesongen. Dermed var det duket for et spennende semifinaleoppgjør.

Gjestene fikk starten de ønsket og tok ledelsen etter 19 minutter. Amalie Haugland scoret for bortelaget. Martine Hauge Ludvigsen utliknet til 1-1 etter 37 minutter. Det var også resultatet til pause.

Etter hvilen satte vertene opp tempoet og Serina Grimstad ordnet 2-1 etter en knapp time. Tre minutter senere er Ludvigsen på plass igjen og 3-1 til Sotra. Minuttet etter avgjør Synnøve Arefjord kampen med sin 4-1 scoring. Dermed tre mål på fire minutter.

Etter 71 minutter reduserer Vilde Nornes til 4-2, før Jessica Johnsen setter kampen siste mål og 5-1 til Sotra. Søndag er det finale i Vinterserien mellom FKF 2 - Sotra på Varden kl 1700. Vi er på plass da.