Signerte i går, scoret fire i dag

Glenn Andre Aarbakke signerte for Hausvik i går og satte like godt fire mål i dagens kamp mot Vaksdal.

Glenn Andre Aarbakke ble klar for Hausvik i går etter et opphold hos Valestrand Hjellvik. Spissen markerte seg skikkelig i dagens kamp mot Vaksdal på Hagabotnane.

Foran et godt oppmøte på tribunen fra begge lags supportere ble det en fartsfylt kamp mellom lagene så lenge kreftene holdt. Gjestene gikk ut i 100 og klubben satte også kampens første mål etter kun syv minutter. Aarbakke med sitt første for kvelden. Like etter er det 1-1. Petter Teige Nes ordner balanse kun minuttet etterpå. Det gir vertene et momentum og klubben styrer kampen i en periode frem mot halvtimen.

Like før pause roter Vaksdal det til for seg selv da de skal spille seg ut bakfra. Aarbakke snapper ballen og er sikker. Samme mann er frempå i det vi passerer 45 minutter. Da kommer 3-1 etter en flott kontring fra gjestene. Det blir også stillingen til pause.

Etter hvilen er det Hausvik som fortsetter å styre. Laget ordner først 4-1 ledelse da Glenn Andre Aarbakke vinner en duell inn, før Tobias Kallekleiv legger på tli 5-1 like rundt timen spilt. Etter dette tar gjestene foten litt av gassen og Vaksdal kommer mer med i oppgjøret. Teige Nes scorer sitt andre for vertene. På overtid får Even Bruvik sitt andre gule og han må dermed ut. I kampens sist angrep setter Linus Ulveraker inn 3-5. Det blir sluttresultatet i kampen.

Hausvik tok dermed over føringen i denne avdelingen, mens Vaksdal nå er nede på en 3.plass. Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer lørdag.