Sesongstart i Alvøen

Det var duket for sesongstart i Alvøen mellom Loddefjord - Lyngbø denne lørdagen. Les litt om kampen og se bildene fra oppgjøret.

Det var klart for sesongstart for herrelagene til Loddefjord og Lyngbø denne lørdagen. Hjemmelaget har hentet tilbake en gammel kjenning i trenerstolen denne sesongen. Inn har det også kommet en del nye fjes, mens Lyngbø har mye av det samme mannskapet som førte klubben inn i opprykkskampen.

Kampen var syv minutter gammel da dagens første scoring kom. Joachim Westrheim er denne sesongen tilbake i Loddefjord fargene etter opphold hos Brann 2 og Lysekloster. Han ordnet 1-0 etter et flott angrep. Med 10 minutter igjen av omgangen kommer utlikningen. Tommie Pettersen får til et fint skudd etter en corner. Dermed 1-1. Det blir også stillingen da dommer Heggøy blåser til pause.

Den andre omgangen byr på litt flere sjanser. Lyngbø sin unge keeper får til en mesterlig redning på en stor sjanse til Loddefjord. Vertene får derimot ballen i mål etter knappe 70 minutter. Kerem Can får godt treff og 2-1 til hjemmelaget. På overtid setter Mathias Johnsen inn 3-1. Han skrur ballen pent opp i vinkelen. Dermed 3-1 seier til hjemmelaget.

Se litt bilder fra kampen under. Album kommer.