Serielederen vant lokaloppgjøret

Serielederen Viking TIF vant lokaloppgjøret mot Fyllingen denne onsdagen i Framohallen. Dermed tok laget sin tiende strake seier i serien.

Gjestene kom til Fyllingsdalen som favoritter. Laget ledet serien foran kampen og fikk økt forspranget til Sandefjord med fire poeng etter at klubben i dag tok sin tiende strake seier. Fyllingen sliter på den nedre delen av tabellen med sine fem poeng etter de første ti kampene.

Vertene med på notene fra start
Hjemmelaget var derimot godt med i starten av denne kampen. De gule og blå tok ledelsen i kampen og hadde både 3-3, 5-5 og holdt følge til 7-7. Da hadde vi spilt halve den første omgangen. Da takket gjestene i rose og sort for seg. Gjestene gikk fra 7-7 til 11-7 ledelse på de neste 7 minuttene. Dermed fikk laget den luken de jaktet og klubben så seg aldri tilbake. I omgangen siste sekund lurer Sander Elgestad inn 10-16. Dermed leder Viking TIF til pause.

Ledelsen øker jevnt
I den andre perioden fortsetter bortelaget å øke. Klubben leder 24-13 etter ti minutter da Emil Hansson scorer. Samme mann setter 30-16 etter 20 minutter. Derfra og ut er det bare å kontrollere inn seieren for gjestene. Henrik Frantzen Gjerstad setter inn kampens siste scoring. Dermed vinner Viking TIF med 36-20 og befester posisjonen som serieleder i 1.divisjon menn.

Mads Botnen Landa ble mestscorende for spillerne i gult og blått. Han noterte seg for fire mål, mens Karsten Enoksen ble mestscorende for gjestene med sin syv mål. Under litt bilder fra kampen. Album kommer i morgen.