Serielederen vant klart

Serielederen Vipers Kristiansand vant klart i dagens bortekamp mot Tertnes i Bergen.

Den suverene serielederen om til Bergen med en grei ledelse på tabellen til Storhamar som følger på andreplass. Tertnes ligger i bunnen av tabellen. Kun Volda er bak laget fra Åsane Arena på poeng.

Tertnes hang med de første 10 minuttene
Vertene hang med i kampen de første 10-12 minuttene. Da stod det 5-5 mellom lagene. Etter dette kvernet maskineriet til Vipers på og laget ledet 10-6 etter knappe 19 minutter. Til pause hadde denne ledelsen økt til 17-11 for laget fra Kristiansand.

Etter hvilen fortsatte laget fra sør å kontrollere kampen. Lagets ledelse økte gradvis utover i omgangen. Dermed ender det hele med 34-24 til gjestene.

Sanne Løkka Hagen ble den klare toppscoreren til hjemmelaget med sine syv fulltreffere, mens Ragnhild Valle Dahl nettet ni ganger for bortelaget. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer torsdag.