Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no

Serielederen med ny seier

Odd hadde ingen problemer med KFUM denne helgen. Spenningen i denne avdelingen er på den nedre halvdelen av tabellen. Vi har sett på avdelingen.


Odd har klar kurs mot opprykket i denne avdelingen. Laget hentet hjem tre nye poeng da klubben slo til med 5-0 hjemme mot KFUM. HamKam og Kongsvinger som følger på de neste to plassene gjorde jobben sin i Finnmark. De slo henholdsvis Bjørnevatn 3-1 og Porsanger 3-0.

KIL var ikke bare fornøyd med tre poeng i Lakselv, men laget takket også for vertsskapet Porsanger hadde stelt i stand for klubben. For plassene 8-12 i denne avdelingen kommer det til å bli en meget spennende høst. Det er kun tre poeng som skiller lagene.
Foto: Andreas Kristoffer Berge
Nanset og Mjølner spilte et fyrverkeri av en andreomgang i helgen. Det stod 0-0 til pause. Etter hvilen fikk de fremmøtte seks scoringer og et rødt kort. Etter at Tormodsrud så rødt i det 87 minutt, så kom det hele tre mål.

Under kan dere lese kommentarer fra trenere og spillere. Disse er levert til oss fra Lurifax Support.

Lørdag:

Medkila IL Damer - Sarpsborg 08 Damer 2-1 (1-1)
0-1 Johanne Kolstad
1-1 Henriette Michelle Blomstereng
2-1 Caminda Johanne Olsen

Kampanalyse:
Medkila trener Matias Olsen:
- Forferdelig start der vi gir dem et mål. Videre kommer vi oss mer inn i kampen. Scorer på et dødball og et fint langskudd. Sarpsborg presser oss hardt de siste 20 men vi står han av  Godt med tre poeng på en så som så dag. 

Sarpsborg trenar Darren O'Sullivan:
- A game we feel really should have gotten something out of. We took an early goal from a defensive error and the first half was very back and forth. We conceded from a corner which was defensively poor in conceding and then poor in the defending. Second half we had most of the ball and created a good amount of chances, but wasted them. We conceded from a long shot that we must do better at. All in all, a good performance, bad score line and no 3pts we desperately need.
Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no/Sportskolletkivet.no
Porsanger Idrettslag - KIL Fotball Kvinner 0-3 (0-2)
0-1 Hannah Moen Skasberg
0-2 Julie Randen Ekre
0-3 Naomi Griffin

Kampanalyse:
Porsanger trenar Reidulf Høybakken:
- Kongsvinger vinner fortjent, de har ballen mest. De scorer på sine 2 første sjanser, da blir det litt vanskelig. Kommer mer med i 2.omg, med flere sjanser.

Kongsvinger trenar Rune Skasberg:
- En kontrollert og solid bortekamp av oss. Vi var forberedt på et hardtkjempende hjemmelag noe vi også fikk. Dette håndterte jentene på en meget bra måte. Vi slapp til svært lite og skapte mer enn nok til å vinne komfortabelt. Svært fornøyd med seieren! Porsanger må også få skryt for sitt vertskap og dugnadsånd. Ønsker de masse lykke til resten av sesongen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Nanset Fotball Damer - Mjølner 3-3 (0-0)
0-1 Victoria Kristensen Eliassen 
1-1 Pia Elea Brandvold Tormodsrud 
2-1 Pia Elea Brandvold Tormodsrud 
2-2 Martine Woll Horrigmoe 
3-2 Synnøve Hvaara 
3-3 Mathea Føre Frantzen 

Kampanalyse: 
Nanset trenar Andreas Drugge: 
- Det var tuff kamp mot ett bra Mjölner. 1 omg är jämn utan några stora målchanser. 2.omg syns jag vi startar bra men ändå är det Mjölner som tar ledelsen med 1-0. Vi jobbar på bra og gör både 1-1 og 2-1. Sen så kommer det ett tveksamt rött kort på oss. Det utnyttjar motståndaren på bästa sett med att göra 2-2 samt 2-3. Men vi visar stor lagmoral og gör 3-3 i slutet. 

Mjølner trenar Thomas Bangstad: 
- 1.omg har vi god kontroll. Har to enorme sjanser de første 5.min, og Nanset har en heading over på corner. Vi har mest ball og føler vi har god kontroll. 0-0 2.omg en mareritt omgang for trenerhjerter på begge benker. 6 målsthriller og et rødt kort som til slutt ender med uavgjort. Noe begge lag i skrivende stund er misfornøyde med, men når man får pusta litt, rimelig fortjent med tanker på spill og sjanser. Vi takker Nanset for kampen, og blikker videre fremover!

Søndag:

Stabæk Fotball Kvinner 2 - Bossmo & Ytteren IL 4-0 (2-0)
1-0 Signe Amalie Strømnes
2-0 Malene Maslø Dunsby
3-0 Karianne Nyhus
4-0 Henriette Josephine Krohn De Lange 

Kampanalyse:
Stabæk trenar Johannes Kvammen Kallevik:
- Ny fin kamp av rek jentene, åpner veldig sterkt og triller inn 2 mål i løpet av 4 min. Senker oss dessverre litt etter det, men vi har grei kontroll på det Bossmo prøver på i dag. 2.omgang hever vi oss litt igjen og får satt presset vårt litt bedre en vi gjorde i 1.omgang og triller inn 2 mål til. Fortjent og sterkt seier for oss i dag.
Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no
Odds Ballklubb Kvinner - KFUM Damer 5-0 (4-0)
1-0 Stina Kleppe
2-0 Aurora Tilly Wallestad
3-0 Frida Skoglund Pedersen
4-0 Frida Skoglund Pedersen
5-0 Frida Skoglund Pedersen

Kampanalyse:
KFUM trenar Jesper Eek:
- Odd vinner helt fortjent i dag og er det beste laget, spesielt i første omgang. Da presterer vi ikke opp mot det vi kan og blir straffet brutalt. Andre omgang er vesentlig bedre og da er det positive elementer vi skal ta med oss videre. Vi ønsker Odd lykke til videre i høst.

Bjørnevatn Damelag - HamKam Kvinner 1-3 (0-1)
0-1 Sara Regine Aas Berntsen
0-2 Ina Raaum Andreassen
0-3 Sara Bræk
1-3 Selma Stubnova Staalesen

Kampanalyse:
Hamkam kaptein Sara Bræk:
- En god kamp hvor vi tidlig tar kontroll på kampen, og har kontroll fra start til slutt. Blir en tøff fysisk kamp, men vi maler på med sjangser og scorer 3 fine mål!
Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Mandag:

LSK Kvinner Rekrutt - Lyn Fotball Damer 2 1-4 (0-2)
0-1 Miriam Vilnes Mjåseth
0-2 Miriam Vilnes Mjåseth
0-3 Selvmål
1-3 Madelen Dahlstrøm
1-4 Linnea Nærø Wang

Kampanalyse:
Lillestrøm Kvinner 2 trenar Ole-Petter Pedersen Bremstein:
- Vi klarer dessverre ikke i dag å komme ut med ball i nulltilstander i kveld, og blir derfor liggende lavt i lange perioder for å forsvare oss mot et godt ballspillende Lyn.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

2.divisjon