Serielederen gjorde kort prosess

Serielederen Kongsberg Miners hadde få problemer med å slå Frøya i dagens kamp. Les om kampen og se litt bilder her.

Gjestene kom til kampen som serieledere. Klubben skulle denne dagen opp mot fjorårets vinner av grunnspillet, Frøya Basket.

Gjestene tok tak fra start
Gjestene tok tak allerede fra start. Klubbene fulgte hverandre de første minuttene og det stod 5-5, 7-7 og 9-9 før gjestene giret opp halvveis i omgangen. Laget økte ledelsen og ledet 16-9 etter gode syv minutter. Da perioden var over ledet laget 21-14.

Den andre perioden fortsatte Kongsberg Miners å dominere. Frøya hang på i to minutter og ledelsen til gjestene krymet til kun fire poeng. Etter det var det bortelaget som hadde regien. Halvveis i perioden leder laget 35-21 da Juan Jose Ferrales setter en flott trepoenger. Perioden avsluttes av at Marin Mornar setter en trepoenger og sender gjestene opp i 50-24 ledelse.

Ingen endring av kampbildet
Frøya klarer ikke å matche dagens motstander og trenden fra de første to periodene fortsetter resten av kampen. Gjestene vinner den tredje perioden med 21-14 og leder dermed med 71-38 da den siste perioden skal i gang.

Også her fortsetter Kongsberg Miners å vise at de er noen hakk hvassere enn dagens verter Frøya. Gjestene vinner den siste perioden med 24-16. Dermed går laget seirende ut av kampen med 95-54. For gjestene var det Xavier Green som var kampens store måljeger med sine 28 poeng. For vertene var det igjen John Knight III som ble mestscorende med sine 17 poeng.

Seieren flytter Kongsberg Miners til tabelltoppen to poeng foran Gimle Basket. De møtes i morgen i Gimlehallen til dyst. Frøya er nummer seks på tabellen med sine 10 poeng. Under litt bilder. Album kommer.