Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Serieåpning på Kuventræ

Det var serieåpning i 3.divisjon avdeling 1 denne lørdagen. Hjemmelaget Os hadde nyopprykkede Frøya på besøk.


Det var serieåpning på Kuventræ denne lørdagen. Os kom til sesongåpningen med 1-0 seier borte mot Lysekloster i NM-kvalifiseringen, mens Frøya slo til med 5-2 borte mot Arna-Bjørnar i sin NM-kvalifisering.  For Frøya var dette første kamp på dette nivået. Klubben har vært i 3.divisjon, men ikke etter at divisjonen ble spisset.

De første 10-15 minuttene av kampen var det relativt jevnt. Etter det styrte hjemmelaget resten av omgangen. Laget til Endre Brenne hadde sine sjanser og klubben stanget i mot målet til Frøya, men ballen ville ikke inn. En i tverrliggeren og er redning på streken var beholdningen for vertene. Gjestene hadde kun en sjanse å melde om og den var stor ved Simen Næss. Han går igjennom hele Os forsvaret, men skuddet blir for løst. Dermed 0-0 til pause.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Etter hvilen er kampen jevnere. De nervene som så ut til å prege gjestene i den første omgangen er ikke så synlig i den andre omgangen. Det er likevel hjemmelaget som setter den første ballen i mål. Etter 57 minutter er Steffen Kvamsdal på rett sted etter at Haga hadde gjort en god jobb på siden. 2-0 målet kommer derimot ikke før i det 84 minuttet. En godt slått corner stanges inn av Os-kaptein Marius Mikkelsen. Den ledelsen varer kun i ettt minutt. Samme Mikkelsen legger Anders Berge i bakken. Simen Næss er sikker og banker inn 2-1. Gjestene presser på for å få utlikningen, men det ender 2-1 til hjemmelaget. 

Os-trener Endre Brenne sier følgende til oss:
- Deilig å komme i gang med 3 poeng. Burde vunne meir og avgjort tidligere. Nervøs avslutning. Augene no retta mot Fyllingsdalen på onsdag. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Se litt bilder under. Album kommer

Andre resultater i avdelingen:
Sandviken - Grei 2-0
Grorud 2 - FK Fyllingsdalen 3-1
Ready - Lokomotiv Oslo 1-0
Oppsal - Lyn 1-3 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.