Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Serieåpning i Toppserien

Arna-Bjørnar hadde denne dagen Lyn Damer som gjester til serieåpningen i 2022. Les hvordan kampen gikk og se litt bilder fra oppgjøret.


Det var sol og sommer Bergen bød på denne søndagen da Arna-Bjørnar - Lyn sesongåpnet i Toppserien på Arna Idrettspark. Det skjer lite de første minuttene. Lyn Damer har den første avslutningen, men den er for svak. Målet kommer like etter. Lyn vinner ballen høyt i banen og innlegget fra kanten finner Closs som ordner 1-0 til gjestene. 

Det er ingen stor omgang av noen av lagene. Arna-Bjørnar har sine muligheter på dødball, mens Lyn har kontroll uten å skape for mye. Dermed står det 1-0 til Lyn til hvilen. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Etter pause er det ikke mange sekunder før det står 0-2. Målscorer Closs slår inn og Anna Aahjem får æren av å sende lyn opp i en 2-0 ledelse. Da har vi kun spilt i 46 minutter. Like etter har klubben et farlig frispark som heades like utenfor. Vertene reduserer til 1-2 etter 70 minutter da Linnea Laupstad snapper en ball og gjør jobben alene. Med knappe 10 minutter igjen er det nesten for Arna-Bjørnar, men skuddet går like utenfor. 

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Nærme enn det kommer ikke Arna-Bjørnar. Dermed vinner Lyn Damer kampen med 2-1. Under kan dere se et lite mini-album, mens vi kommer med flere bilder senere. 


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.