Serieåpning i Knarvik

Det var serieåpning i godværet i Knarvik mellom NBK - Voss denne lørdagen. Les mer om kampen og se litt bilder.

Det var serieåpningen mellom NBK-Voss denne lørdagen i Knarvik. Lagene møttes i NM-kvalifiseringen for en måned siden. Da vant Voss med 3-1. Denne dagen skulle det ikke handle om avansement, men årets første seriepoeng.

Voss startet best og hadde noen gode sjanser helt i starten, men klubben fant ikke veien til nettmaskene. Hjemmelaget tok derimot ledelsen etter 17 minutter Adrian Osa Sellevold satte ballen inn for vertene etter rot hos Voss. Etter 24 minutter må vertene bytte keeper. Den pausen nytter Voss godt, for etter byttet kommer klubben mer inn i kampen. Klubben presser og får seg noen dødballer. Etter 35 minutter finner Martin Bidne nettmasken. Dermed 1-1. NBK våkner litt igjen etter det, men det hele står 1-1 til pause. Begge lag hadde sine sjanser.

Den andre omgangen starter med en stor Voss mulighet, men NBK får avklart og kommer på en god kontring. Gaustad runder keeper, men vinkelen blir for spiss og ballen havner i nettveggen. Da vi runder 65 minutter tar det helt av for gjestene. Først setter Maid Memic inn 2-1, før minuttet etter står 3-1. Da er det Skage Storheim som scorer. Om ikke det var nok, så etter 69 minutter kommer 4-1. Maid Memic er igjen på plass og setter sitt andre for dagen.

Etter den scoringen faller tempoet i oppgjøret og det er ikke allverdens som skjer av store sjanser. Gjestene vinner dermed fortjent med 4-1. Under et lite album fra oppgjøret.