Bildet hentet fra en kamp mellom Bjørnevatn - Kongsvinger tidligere denne sesongen. Foto: Thomas Karlsen, Sportskollektivet.no

Sene scoringer i flere kamper

Flere av rundens kamper ble avgjort helt på slutten. Sjekk hvordan det gikk i 2.divisjon avdeling 2.


Det var kamper i denne runden hvor det ble avgjort sent. Sarpsborg 08 ledet 1-0 til pause mot den suverene serielederen Odd. Vinnermålet til Odd kom i kampens siste minutt. Dermed 2-1 til gjestene fra Skien.

Mjølner scoret også vinnermålet i sin kamp hjemme mot Porsanger i kampens siste minutt. Nanset overrasket mot KFUM i den første omgang, men en skikkelig pauseprat i KFUM endret kampen. Hjemmelaget kom tilbake fra 1-2 og vant oppgjøret med 5-2.

Ellers veldig lik status på tabellen som før denne runden. Både HamKam og Kongsvinger vant sine kamper greit og de følger serielederen tettest. Under kan dere lese kommentarene som Lurifax Support har delt med oss.


Mjølner - Porsanger Idrettslag 3-2 (2-2)
1-0 Victoria Kristensen Eliassen
1-1 Sunniva Austigard Petersen
2-1 Emma Linea Dønland
2-2 Synnøve Rønquist Hafnor
3-2 Mina Marie Frantzen

Kampanalyse:

Mjølner trener Thomas Bangstad:
- 1.omgang er vi igjen det beste laget og vi burde ha punktert kampen. Mange store sjanser i tillegg til måla og vi styrer banespillet. 2 gavmilde mål til bortelaget gjør at de holder seg inne i kampen.

2.omgang mer jevnspilt, og få målsjanser. Vi får satt et skikkelig trykk de siste 15min og tilslutt får vi litt marginer med oss med en straffe og scoring på overtid atter en gang! Også en deilig revansje etter bortekampen mot samme lag hvor vi følte vi fortjente mer..En meget viktig seier. Nå blikker vi frem mot kamp mot kåffa neste helg!

Porsanger trenar Reidulf Høybakken:
- Mye stillingskrig og jevn kamp, uavgjort mest rettferdig. 3 situsjoner avgjør kampen.
1.omg skulle fordels paragraf vært brukt da Pil spiss Lise Kathrine Guttorm er igjennom, men det gis frispark istedenfor. På overtid skulle Porsanger hatt straffespark på en soleklar hands mens på en liknende ett minutt etterpå får Mjølner straffe og mål.

KIL Fotball Kvinner - Bjørnevatn Damelag 7-1 (4-0)
1-0 Gina Lein Kjølgård
2-0 Naomi Griffin
3-0 Marie-Claire Hirwa Sebazungu
4-0 Hannah Moen Skasberg
5-0 Ingrid Hellerud Ihlebekk
6-0 Emma Lien Håpnes
6-1 Irene Sæther
7-1 Ingrid Hellerud Ihlebekk

Kampanalyse:

Kongsvinger trenar Rune Skasberg:
- I dag var vi best fra start til slutt. Vi har mange gode offensive bidrag og skaper mange sjanser i begge omganger. Veldig fornøyd med kampgjennomføring. Slipper også til svært lite målsjanser imot. Vi ønsker Bjørnevatn lykke til med resten av sesongen.

Bjørnevatn Robert Berg:
- Tøff bortekamp der vi taper mot et bedre lag. Vi skal jobbe hardt for å komme sterkere tilbake i neste kamp.

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no/Sportskolletkivet.no
KFUM Damer - Nanset Fotball Damer 5-2 (1-2)
0-1 Helene Ihlen
1-1 Elisabeth Jeppesen
2-1 Elle Ulstein
3-1 Aslaug Helene Stavrum
3-2 Elle Ulstein
4-2 Ebba Amalie Lund Andersen
5-2 Aslaug Helene Stavrum

Kampanalyse:

KFUM trenar Jesper Eek:
- I første omgang er vi merkelig passive og energiløse og gir bort to helt unødige mål. Vi har mye ball uten at vi klarer å omsette det i skåring og må ha en straffe før det løsner.

Pausepraten ble heftig og i andre omgang var det full fyring. Vi dominerer spillet fullstendig og seieren kunne fort blitt større. Det ble mye fint spill og mange veldig gode angrep samtidig som vi leverer topp duellspill, akkurat slik vi ønsker å fremstå.

Nanset trenar Andreas Drugge:
- En 1.omgang där KFUM har mye ball men ikke skapar så många chanser. Vi är starka på døball og det visar vi idag igen. Vi är meget effektiva og leder med 2-1 till pause.
2.omgang så är det de första 10min som ödelegger kampen för oss. KFUM driver opp tempot og scorar 3 . Efter det så är det full kontroll från hjemmelaget sida. Bara att gratulera KFUM för ett rättvis sier.

 
Søndag:

HamKam Kvinner - Stabæk Fotball Kvinner 2 4-1 (2-1)
0-1 Malene Maslø Dunsby
1-1 Mina Kjørum
2-1 Sm
3-1 Linnea Holmsveen Moen
4-1 Frida Dybvik Sunde

Kampanalyse:

Hamkam trenar Nathan Flight:
- Veldig gøy kamp. Stabæk vist at de har mange talentful spillere og spilt veldig bra fotball. Første 10 minutter sett ut som en basketball kamp med mange omstillinger, men etter den tok vi mer kontroll. Skapte flere god 1v1 situasjoner og mange offensiv cornere. Vi vist en kjempefin mentalitet, det er ikke lett å ligge under tidlig i en kamp men vi slått tilbake hardere! Bra gjennomført kamp.
 
Stabæk trenar Johannes Kvammen Kallevik:
- Tøff kamp for vår del, HamKam direkte og fikk utnyttet rom som vi ikke klarte å stenge. De var også gode på å få satt opp sine offensive spillere 1v1 som skapte litt trøbbel for oss, i alle fall når de var så kvasse på dødball som de var i dag. Vi var frempå med en del potensialet men klarte dessverre ikke gjøre sjansene våre store nok til å score flere mål. Fortjent seier til HamKam i dag.

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no/Sportskolletkivet.no
Lyn Fotball Damer 2 - Medkila IL Damer 1-1 (1-1)
1-0 Miriam Vilnes Mjåseth
1-1 Selvmål

Kampanalyse:

Lyn spelar Miriam Vilnes Mjåseth:
- 1.omg var mykje fram og tilbake. Medkila hadde mest ball, men skapte ikkje dei store sjansane. Vi var effektive ved 1-0 målet. Rett før pause utligna Medkila ved ett uheldig sjølvmål på dødball.

2.omg dominerte vi, uten å skape de store sjansane. Dermed endte kampen 1-1. Ett greit resultat som gjenspegla kampbilde.

Medkila trenar Matias Olsen:
- En sjansefattig kamp, hvor vi spiller en god første omgang. Starter 2 omgangen godt, men mistet etterhvert initiativet. Jobber godt siste 15 for å sikre 1 poeng

Sarpsborg 08 Damer - Odds Ballklubb Kvinner 1-2 (1-0)
1-0 Maren Grønning Thorsø
1-1 Stina Kleppe
1-2 Stina Kleppe

Kampanalyse:

Sarpsborg trenar Darren O'Sullivan:
- Disappointed to concede so late in the game. We played a good defensive game socked up a lot of pressure. I don't think anyone would argue a point being a fair result for both parties. But it wasn't to be.We'll take the positives from the game though and we are improving every week.

 
Bossmo & Ytteren IL - LSK Kvinner Rekrutt - Minibirdsa 0-2 (0-1)
0-1 Emma Lindiwe Reshane
0-2 Saga Håkonsen

Kampanalyse

Lillestrøm Kvinner kaptein Ingvild Vik:
- Vi slår tilbake etter ett par svake kamper og klarer i større grad å beholde ball og løse ut etter nulltilstander. Det blir likevel en skikkelig slitekamp mot et fysisk tøft Bossmo&Ytteren, men ett steg i riktig retning for oss.

Bildene i saken hentet fra tidligere kamper denne sesongen.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

2.divisjon