Sekunddrama i lokalderbyet

Det ble et skikkelig sekunddrama da Viking TIF hadde besøk av byrivalen Bergen Håndball.

Det var duket for et skikkelig lokalderby da Viking TIF hadde invitert til håndballfest med Bergen Håndball på den andre siden av parketten denne søndagen. De litt over 600 på plass i Åsane Arena fikk se et skikkelig drama.

Kampreferat:
Lagene fulgte hverandre som skygger de første minuttene av kampen. På stillingen 6-6 får gjestene overtaket og sorer tre på rad, slik at Bergen Håndball leder 9-6 etter knappe 17 minutter. Viking kommer derimot tilbake og Markus Buchardt setter inn omgangens siste mål. Dermed 13-13 til pause.
I den andre omgangen klarer gjestene igjen å opparbeide seg en ledelse på tre mål ti minutter ut i omgangen. Viking kommer tilbake også denne gangen. Med under tre minutter igjen på klokken står det 27-27 på lystavlen i hallen. I kampens siste sekund får gjestene straffe. Det setter Rasmus Carlsen sikkert i mål og gir Bergen Håndball seieren med 29-28.

Seieren sender Bergen Håndball opp på en 8.plass og sluttspillplass, mens Viking TIF er nederst på tabellen med sine 5 poeng. Duoen Michael-Arne Michelsen og Markus Buchardt  scoret seks mål hver for hjemmelaget, mens Rasmus Hedegaard Thaarup Carlsen satte hele 10 mål for Bergen Håndball.
Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer.