Sekunddrama da Frøya vant

Det var et skikkelig sekunddrama da Frøya slo Ammerud i BLNO denne søndagen.

Frøya har kommet seg utover i sesongen etter en litt tung start på sesongen og laget er nå i toppen av tabellen. Ammerud er å finne på den nedre halvdelen. Det skulle likevel vise seg å bli et sekunddrama denne søndagen.

Avgjørelsen
Da det gjennstod tolv sekunder på klokken sender Skyler White i vei et skudd. Vertene ligger under 66-67 da skuddet går. White setter tre poeng på den ballen og hjemmelaget vinner kampen med 69-67 i en meget spennende duell.

Vertene sliter med å komme i gang i denne kampen og gjestene tar den første perioden 25-16. I den andre perioden ser det ut som gjestene har glemt alt de gjorde rett i den første. Laget scorer kun fire fattige poeng i den andre perioden og Frøya vinner den 18-4. Dermed går Frøya til pause med 34-29.

Den tredje perioden likner på den første og gjestene er igjen det førende laget. Ammerud vinner den perioden med 24-14. Dermed har laget ledelsen 53-48 før den siste og avgjørende perioden. Vertene tar ledelsen for første gang  i den siste perioden da det gjennstår 12 sekunder. Gjestene Ammerud får en avslutning før tiden er ute ved Andreas Xepapadakis Isaksen, men ballen treffer ikke.

DeAngelo William Stewart ble mestscorende for vertene denne søndagen med sine 21 poeng. Jørgen Andreas Lamo fulgte så med 16 poeng. For gjestene fra Oslo var det Xavier Sewell som scoret mest med sine 19 poeng, mens Bryan Battle satte 16 poeng. Under finner dere noen bilder. Se album på vår Facebookside HER