Rosenborg måtte vente til det 89 minutt før vinnermålet kom i bortekampen mot Arna-Bjørnar. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Seieren satt langt inne for flere

Det ble en runde med tette og jevne kamper og seieren til flere av de antatt topplagene satt langt inne. Her finner dere en gjennomgang av lørdagens runde i Toppserien.


Det var en spennende runde hvor de antatt sterkeste lagene virkelig måtte jobbe for å vinne kampene sine.

Brann - Åsane 3-2 (2-2)
En av klubbene som ikke fikk det enkelt var den regjerende mesteren Brann. Klubben hadde besøk av den nyopprykkede byrivalen Åsane damer. Gjestene ledet både 1-0 og 2-1 etter at Andrine Mo og Mathilde Sangolt hadde scoret for lager fra nord i Bergen.

Marit Brattberg Lund viste igjen hvor viktig hun er for Brann kvinner. Hun scoret de to første til Brann, før hun serverte en ball som Marthine Østenstad stanget inn etter hvilen.  Dermed vinner Brann Kvinner kampen foran nesten 1100 på tibunen.

 
Arna-Bjørnar - Rosenborg 0-1 (0-0)

Vertene lå kompakt og godt hele kampen og tok i mot det Rosenborg kom med. Gjestene styrte spillet, men klarte ikke skape de helt store sjansene foran en god Hanne Larsen i vertenes mål.

Vinnermålet kom med ett minutt igjen av ordinær tid. Et skudd fra den tidligere Arna-Bjørnar spilleren Emilie Nautnes lurer seg inn i hjørnet og dermed vinner gjestene 1-0. Litt over 200 tilskuere hadde tatt turen til Arna Idrettspark denne lørdagen.

 
Stabæk - LSK Kvinner 0-0 (0-0)
Den eneste målløse kampen i denne runden. Hjemmelaget kom fra tap i sesongåpningen i Trondheim. LSK kom til kampen med en sterk seier hjemme mot Avaldsnes.

Petter Belsvik ble utvist fra trenerbenken da han reagerte på at vertene ikke fikk straffe. Det hele endte med 0-0 denne lørdagen.

 
Røa - Vålerenga 3-3 (2-2)
Røa fortsetter den gode starten på sesongen og imponerte nok en lørdag. Vålerenga klarte aldri å kvitte seg med byrivalen denne lørdagen. Dermed endte kampen med 3-3 foran over 300 på Røabanen.

Midtbø, Hoff Klæboe og Espås scoret for hjemmelaget, mens Bjelde, Vickius og Sævik nettet for bortelaget.  Begge klubbene står dermed med fire poeng etter de to første kampene.

 
Avaldsnes -Lyn 2-1 (1-1)
Avaldsnes klarte å krige med seg poengene på lånt hjemmebane i Kopervik denne lørdagen. Lyn styrte det meste av spillet, mens vertene løp og kjempet. Danske Holmvik scoret begge målene til vertene, mens Anna Aahjem scoret for den andre helgen på rad for.

Det var litt i underkant av 600 som hadde funnet turen til Kopervik for å se denne kampen.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Toppserien