Sotra slapp inn mål på overtid i begge omgangene. Dermed ble det kun ett poeng med hjem i serieåpningen. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Seieren glapp på overtid

Sotra leverte en meget god kamp borte mot Notodden, men seieren glapp helt på tampen.

Sotra ledet til det 90 minutt borte mot Notodden, men da kom utlikningen. Laget fra Straume kom under i den første omgangen mot et relativt nykomponert Notodden mannskap. De stilte med hele fem debutanter fra start. Det målet kom på overtid i den første omgangen.

Etter hvilen løftet Sotra seg og Ole Thomas Herrem utliknet til 1-1 etter 52 minutter. Lars Kilen viste igjen at han har målformen inne og han ga gjestene ledelsen i det 78 minutt. Et flott langskudd fra sørlendingen. Igjen var det overtiden som ødela for Sotra-laget. Notodden utlikner og dermed blir det ett poeng i serieåpningen for Renate Blindheim menn.

Bildene er hentet fra treningskampen Lysekloster - Sotra tidligere i år.