Emma Holtet og Tertnes stakk av med alle poengene i dagens lokalduell i Åsane Arena. Foto: John Vint

Seier med over 1000 på tribunen

Tertnes Håndball seiret med over 1000 tilskuere på tribunen da byrivalen Fana Håndball kom på besøk i Åsane Arena.

Begge de to bergenske lagene ligger litt under midten på tabellen denne sesongen. Lørdag kveld møttes de til duell i Åsane Arena foran litt over 1000 fremmøtte.

Tertnes med strålende 1.omgang
Hjememlaget Tertnes tok kommandoen fra start og klubben ledet 3-0 etter like mange minutter. Etter knappe 11 minutter hadde hjemmelaget økt til 8-2, dermed hadde de helblå fått seg en komfortabel ledelse. Med litt under 10 minutter igjen til pause satte Rikke Midtfjeld inn 16-8 til hjemmelaget. Til pause tar Tertnes med seg en 21-13 ledelse.

Fana våkner
I den andre omgangen klarer Fana etterhvert å knappe litt ned på forspranget til vertene. Martine Kårigstad Andersen scorer tre på rad for Fana etter noen minutter ut i omgangen og Fana er kun fem mål bak. Halvveis i omgangen setter Oda Cathrine Lunne Mastad inn 28-24 og Fana er kun fire mål bak. Tertnes har likevel kontroll og kontrollerer det hele inn til en 33-29 seier.
Sanne Løkka Hagen scoret flest for Tertnes med sien 8 mål, mens Martine Kårigstad Andersen satte 10 mål for Fana damene. Under litt bilder fra kampen. Album kommer.