Bremnes med seier i serieåpningen. Her fra NM-kampen mot Stord. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Seier i sesongåpningen

Det ble Bremnes seier i sesongåpningen hjemme mot Sandnes Ulf 2.

Det var liten tvil om at Bremnes var klar for kamp denne lørdagen mot Sandnes Ulf 2. Kampen eksploderte fra start og fikk hele fem scoringer på de første 25 minuttene. Tre minutter tok det før Jonas Hilt Stoknes etter forarbeid av Matheus Taumaturgo. Kaptein Erling Meling Nesse dobler etter 11 minutter, før Daniel Braut reduserer. Det på straffe etter 13 minutter. Kun tre minnutter senere setter Meling Nesse sitt andre for dagen. Dermed 3-1 etter 16 minutter. Jonas Aune lager spenning i kampen igjen med sin 3-2 scoring etter rundt 25 minutter.

I andre omgang er det Matheus Taumaturgo som ordner målet. Da har vi spilt i 50 minutter. Like før slutt får Stian Ytrøy rødt kort. Vertene vinner kampen med 4-2. Allerede torsdag skal klubben i borteduell mot Stord. Vi er da på plass.