Sandviken ble for sterke

Sandviken ble for sterke for Lyngbø da klubbene møttes i NM kvalifisering i Lyngbø Idrettspark denne lørdagen. Laget fra STemmemyren tok seg videre etter 4-1.

Sandviken kom best i gang i dette oppgjøret og det tok ikke mer enn gode 10 minutter før Sebastian Haugland banket inn 1-0 fra rundt 20 meter. Den nye spissen på Stemmeyren leverer mål på bestilling etter overgangen fra Arna-Bjørnar. 1-0 var også stillingen til pause.

Lyngbø utlikner
Like etter hvilen er det derimot balanse i regnskapet. En feil i de bakre rekkene til Sandviken gir Jens Aase en mulighet han utnytter. Dermed 1-1 mellom lagene. Det tar derimot ikke alt for lang tid før gjestene er tilbake i ledelsen i denne kampen. Thorvald Trætteberg setter inn 2-1 til gjestene som setter vakkert inn ledermålet etter en corner.

Fem minutter senere øker gjestene til 3-1. Sebastian Skåre Tune setter inn en retur. Sandviken var ikke ferdig med å score denne lørdagen og Sebastian Haugland setter sitt andre mål for dagen. Dermed vinner Sandviken 4-1 og er klare for første runde i NM.

Under kan dere se litt bilder fra kampen.