Sagstad: - I pausen blir vi enige om å gjøre det vi egentlig skulle gjøre

Det sier Flaktveit sin Alexander Sagstad etter at Flaktveit snur kampen etter hvilen i det vinterlige været søndag kveld.

Askøy Fotball 2 kom klart best i gang i denne kampen. Hjemmelaget hang ikke med det spillende Askøy laget den første halvtimen. Dermed tok gjestene ledelsen 3-0 før de første 30 minuttene var spilt. Etter dette våknet hjemmelaget litt og Flaktveit fikk mer kampen inn i sitt spor. Til pause stod det 2-4. Da hadde Sindre Lunde Fostervold scoret to for hjemmelaget. Målscorerne til Askøy Fotball 2 er ukjent.

I den andre omgangen var det Flaktveit som dominerte. I et skikkelig drittvær scoret hjemmelaget tre ganger og snudde kampen til 5-4 seier. Dermed igjen en målrik kamp med Flaktveit i en av hovedrollene. Truls Hansen Thorn (2) og  Rafael Saghaug Teisnes scoret for Flaktveit gjengen.

Under kan dere høre to intervjuer og se noen bilder fra kampen.