Kaptein Kvalheim får nye lagkamerater foran 2022 sesongen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Rutinert duo klar for Frøya

Kaptein Kvalheim og hans team har signert opp en rutinert duo foran sesongen i 3.divisjon i 2022.


I dag kom nyheten fra Melkeplassen av Ronny Rojas og Thorvald Modahl Trætteberg er klare for klubben. Duoen kommer til Frøya fra Lysekloster. 
Foto: Frøya Fotball
Duoen Trætteberg og Rojas er klare for Frøya. Duoen kommer dermed til Frøya med rundt 200 kamper under beltet i 3.divisjon. 

Trener Morten Bakken sier følgende til oss om signeringene
- Vi har signert to solide spillere som har med seg de beste skussmål i fotball-Bergen. Spillerne er anvendelige og vil styrke oss kraftig. De bekler flere posisjoner som gir oss stor fleksibilitet. De har også skalle og lederegenskaper til å takle Frøya-garderoben, og vil passe fint inn hos oss.  

Ronny Rojas
Ronny Rojas har vært innom klubbene Varegg, FK Fyllingsdalen og sist Lysekloster de siste sesongene. Han har spilt rundt 120 kamper i 3.divisjon for disse lagene. Nå skal han være med å kjempe og bruke erfaringen sin sammen med laget fra Melkeplassen. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Rojas jubler for sin scoring mot Lyn i 2021. Neste sesong møter han Oslo-laget igjen. 

Thorvald Trætteberg
Thorvald Trætteberg kommer til klubben etter flere sesonger i Lysekloster. Han har 86 kamper fra klubben Bjørnefjorden. Han nettet 8 ganger for klubben. Før han meldte overgang til munkene, så spilte han sin fotball på Haugalandet for blant annet Vard-Haugesund. 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Frøya skal til Oslo kommende sesong og var en av klubbene som skal spille i avdelingen med ti Oslo-lag.  Der er blant annet Lyn som begge nykommerne her er avbildet mot. 

I en kommentar til redaksjonen sier fungerende trener Morten Bakken at klubben i tillegg jakter en eller to spillere til, men de må være de rette personene. 

Her kan dere hva Frøya skriver om sine signeringer på Facebook


Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.