Romerike Ravens slo Tertnes i Åsane Arena

Gjestene Romerike Ravens stakk av med alle poengene i denne bunnkampen mot Tertnes. Gjestene vant tilslutt med klare 28-22.

Hjemmelaget kom til kampen med en god porsjon selvtillit etter en sterk seier mot Larvik i den forrige kampen. Gjestene Romerike Ravens tapte sin forrige kamp mot Storhamar Håndball. Begge lagene ligger på den nedre delen av tabellen. Med seier ville gjestene derimot fortsatt ha heng på topp åtte klubbene som skal spille sluttspillet.

Uavgjort til pause
Den første omgangen var en meget jevn affære mellom lagene. Klubbene fulgte hverandre som skygger gjennom omgangen. Kun på stillingen 8-10 var det to mål mellom lagene i denne omgangen. Da pausen kom stod det 14-14.

I den andre omgangen kom hjemmelaget best i gang og fikk en tomåls ledelse, men gjestene klarte å su det kjapt til sin fordel. Laget scoret fire ganger på rad og ledet da med to mål. Den ledelsen ga de aldri fra seg og etterhvert som omgangen skred frem dro bortelaget fra. Astrid Mjøen Holstad satte kampens sist mål og gjestene fra Romerike vinner kampen med 28-22.

For hjemmelaget ble Emma Holtet toppscorer med sine syv mål, mens Anniken Wollik scoret flest for gjestene med sine ti scoringer. Under noen bilder. Album kommer på vår Facebookside i morgen.