Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Røa med storseier mot Åsane

Skrevet av Odd Løvset
11.09.2022 22:37 - OPPDATERT 11.09.2022 22:36

Røa hentet hjem en storseier i sluttspillet da klubben kom til Bergen for å spille mot Åsane damer. LEs om kampen og se albumet fra oppgjøret her.

Det var knyttet mye spenning til kampen på forhånd. Åsane kom fra en god sesong i gunnspillet i 1.divisjon. Laget ble nummer to der og sammen med TIL 2020 skal laget inn i sluttspillet med lagene 5-10 fra grunnspillet i Toppserien. Røa kom til kampen med en tøff sesong bak seg i grunnspillet og klubben endte sist.

Det var likeel gjestene som startet kampen friskest. Klubben styrte det første kvarteret av oppgjøret. Etter dette fikk Åsane noen avslutninger på mål, men det var Røa som fikk det første målet. Tuva Espås satte inn 1-0 til gjestene etter 26 minutter. Etter dette har Åsane en kjempesjanse, men ballen vil ikke i mål for vertene. Gjestene øker da  til 2-0 da Anya De Courcy banker til med et langskudd. Målet kom etter 39 minutter. Det er også stillingen til pause.


Etter hvilen er det igjen Røa som scorer. Laget trenger kun åtte minutter av omgangen for å få inn 3-0 målet. Oline Fuglem setter inn målet etter at lokale Synne Vatshelle Raa header ballen til målscoreren. Røa fortsetter å score og to kjappe mål kommer rundt 70 minutters merket. Først er det Solveig Engås som scorer, før Synne Vatshelle Raa avslutter dagens scoringer med sitt 5-0 mål.


Røa vinner kampen fortjent og viser at det er et skille mellom lagene i 1.divisjon og Toppserien. Under kan dere se et album fra kampen.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement