Rival Nord slo Sunde i tett duell

Det var en aldri så liten duell i toppen av 4.divisjon avdeling 2 i region SørVest. Hjemmelaget Rival Nord hadde Sunde som gjester denne søndagen.

Bak tetlagene Tasta og Nærbø 2 finner vi dagens motstandere. Sunde lå poenget foran vertene Rival Nord før dagens kamp. Det skulle bli en god og spennende håndballkamp foran rundt 70 tilskuere i Norheimshallen.

Kampreferat:
Hjemmelaget tok kommandoen i den første omgangen. Laget satte sine sjanser, mens Sunde slet med å finne ut av en meget god målvakt bakerst hos vertene før pause. Dermed ledet Rival Nord hele 8-2 da Kristina Andrea Rey satte inn sin scoring etter 19 minutter. Omgangen fortsatte i samme spor de siste ti minuttene. Maren Drange-Espeland reddet mye av det som kom hennes vei, Sunde bommet og Rival Nord traff på sine sjanser. Tre minutter før pause øker Malin Alsaker til 13-4. Gjestene netter to kjappe, slik at det er 13-6 til pause.
I den andre omgangen er det en jevn kamp i målprotokollen. Gjestene har funnet ut av det offensive spillet og fra syv under til pause, så begynner de å komme litt nærmere. Med knappe ni minutter igjen står det 20-16 til hjemmelaget da Caisa Fideli Engström Grahn scorer. Vertene rir det hele av og når Julie Kristjansson setter inn kampens siste scoring, så vinner hjemmelaget 24-18.
Eirin Henrikke Bjørnseth blir mestscorende for hjemmelaget med sine seks mål, mens Caisa Fideli Engström Grahn satte fem for gjestene. Under litt bilder fra kampen. Album fra oppgjøret kommer.