Trygghet og reisegaranti: - Vi fokuserer på trygghet for våre kunder, sier daglig leder Andrè Dyrøy. Foto: Jørn Lekve

Bergens Sportsreiser utvider

Bergen Sportsreiser opplever økt pågang av kunder. Nylig utvidet de staben for å kunne levere det produktet stadig flere ønsker, reiser til fotballkamper i utlandet.


Tekst og foto: Jørn Lekve

- Etter at samfunnet har åpnet mer opp, vil stadig flere dele positive opplevelser sammen med kamerater, familie eller kollegaer. I tillegg til sportsreiser tilbyr vi også skreddersydde treningsleire for idrettslag. Vi har alt fra en til 100 reisende på våre turer, sier daglig leder Andrè Dyrøy.

Lover trygghet
Han startet Bergen Sportsreiser i februar 2012, og er fremdeles selskapets daglige leder. Andrè har dermed ti års erfaring med å arrangere fotballreiser. Hans største fokus er at kunden skal oppleve trygghet før, under og etter reisen, og få opplevelser for livet på reise med Bergen Sportsreiser.

- Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet!

Reisegaranti
Andrè Dyrøy legger til at de selvsagt stiller lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet, noe som er en trygget for kundene.

- Dette gir deg reisegaranti når du benytter oss. Vi måtte for eksempel snu oss rundt i perioden etter Dronning Elisabeths død i England, da alle fotballkamper ble utsatt. Vi synes det var fryktelig kjedelig for våre kunder som fikk kampen de hadde planlagt å se utsatt, kun en dag eller to i forveien, men sammen med kundene fant vi løsninger som både vi og kundene kan leve med, sier Dyrøy.

Liverpool er i støtet
Lenge var det Manchester United-kamper som var øverst på ønskelisten til Bergen Sportsreisers kunder. Etter at Ole Gunnar Solskjær forsvant har andre lag som spesielt Liverpool overtatt som største salgsprodukt. Ikke langt etter kamper i Liverpool, kommer kamper på hjemmearenaene til Arsenal, Leeds eller Tottenham.

-Så langt i år har vi solgt godt over tusen reiser. Vi håper å nå 2 500 ved utgangen av året. I 2023 håper vi å runde 3 000 reisende. Vi følger markedet tett og er klar til å tilfredsstille kundenes behov og interesser. Det er morsomt å se at interessen for å reise til Manchester for å se City, har tatt seg mye opp i det siste. Det har selvsagt med en Haaland-effekt å gjøre, sier Andrè Dyrøy med et smil.


Gå til Bergen Sportsreiser sin side HER for å se utvalget av kamper de tilbyr.