Os i duell med Ready i 2021. Lagene møtes igjen i 2022 Foto: Trond Gausemel

Reaksjoner på oppsettet

Vi har snakket med noen klubber i etterkant av oppsettet. Her kan dere lese hvilke tanker de har gjort seg etter at oppsettet ble klart.


I dag kom oppsettet til de nasjonale seriene i 2.- og 3.divisjon menn. Vi har snakket med noen av klubbene for å få en kommentar til neste års serie. 

2.divisjon
I 2.divisjon endte de to lokale lagene i samme avdeling. Den består av følgende lag:
Arendal, Egersund, Fløy, Kvik/Halden, Moss, Notodden, Odd 2,  Sotra, Strømmen, Vard-Haugesund, Ørn-Horten, Øygarden, Staal Jørpeland, Ullern

Våre lokale klubber skal her opp mot lag fra Sør- og Østlandet. Lagene er sammen med noen av årets motstandere, men NFF har klart å finne mange nye motstandere også til våre to lokale lag i 2.divisjon. 

Tommy Knarvik, Øygarden
- Godt fornøyd med oppsettet. Vi ser jo såklart de vanlige lagene som Arendal og Egersund som vil bli å regne med i år også. Samtidig så syns vi det er artig med nye innslag som Ullern, Staal og Ørn Horten. Spennende pulje med gode muligheter for ØFK

3.divisjon
For lagene i 3.divisjon, så ble de splittet som det var antydet litt i forkant. Fire av lagene havnet i en pulje med lag fra Oslo. Det var lagene Frøya, FK Fyllingsdalen, Sandviken og Os. Vi noterer at den gruppen ikke har mindre enn fire 2.lag. 

3.divisjon avdeling 1:
Frøya, Fyllingsdalen, Grei, Grorud 2, Kjelsås 2, Lokomotiv Oslo, Lyn 1896, Norstrand, Oppsal, Os, Ready, Sandviken, Skeid 2 og Stabæk 2

Geir Hopsdal, FK Fyllingsdalen
- Det er overraskende at ikke alle lagene fra Hordaland kom i samme pulje. Vi kjenner ikke til østlandslagene bortsett fra Lyn som vi møtte i år. 

Torbjørn Teige Nes, Frøya
- Spennende pulje, gleder meg spesielt til oppgjørene mot Lyn. Dette er stort for lille oss. Gleder oss til nye bekjentskaper på Østlandet, nye stadioner og nye vannhull. Mye reising, men mer effektiv enn buss ned langs hele sørvest. Gøyt med lokaloppgjør (mot FK Fyllingsdalen red.), det gleder vi oss mest til.

Endre Brenne, Os
-Pussig oppsett! Me får få tak i eurobonus kort og gi gass i hovedstaden. Finn det merkelig at me som er nærmest ferjekaien og alle lag sørover ikkje er med i den pulja.

Foto: Brage Æsøy Titlestad
Bjarg og Lyn i duell i år. Bjarg skal ut i avdeling 3 neste år, mens Lyn vil møte lag fra Hordaland i 2022 i 3.divisjon avdeling 1.

De resterende lagene skal sette seg i bilen og kjøre sørover til Stavanger. Her møter klubbene lag fra Haugesund området og Stavanger. Under ser dere noen kommentarer fra noen av klubbene: 

3.divisjon avdeling 3:
Bjarg, Brann 2, Bremnes, Brodd, Djerv 1919, Fana, Haugesund 2, Lysekloster, Sandnes Ulf 2, Sola, Stord, Vidar, Viking 2 og Åkra.

Torbjørn Birkelund, Bjarg:
- Nye bekjentskaper som vi håpte på. Mange gode lag gir tett og interessante kamper. Gøy og fin utfordring. 

Ørjan Håland, Fana Fotball
- Nachos, kaffe, svele og E39

Geirmund Brendesæter, Bremnes
- Spennende gruppe, vi gleder oss!

Svein Kollen, Lysekloster
- Dette oppsettet var helt ok og overkommelig. Glad vi ikke havnet i avdeling 1. Den blir tøff.

Vi oppdaterer saken om vi får inn flere kommentarer.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.