Igor Gorgonzola Novara og Randaberg samlet etter kampen i Italia onsdag kveld. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Randaberg imponerte, men italienerne var for sterke

Det ble 3-0 i sett til det italienske laget i onsdagens Europacup-kamp, men Randaberg leverte en meget fin prestasjon mot et av verdens beste lag. Se stort bildegalleri fra kampen.


Randaberg gikk respektløst til verks og ledet både 4-3 og 5-4 i Italia, men så skrudde Igor Gorgonzola Novara opp et ekstra gir. Til slutt vant de første sett med 25-15.

I det andre settet tok også Randaberg ledelsen, før Igor vartet opp med en lang rekke med poeng. Til slutt ble det også 25-15 i det andre settet.

I det tredje settet fortsattte italienerne som har en gjennomsnittslønn på mellom seks og syv millioner kroner å dominere. Volleyballen de holdt på med var på et helt annet nivå og Randaberg måtte se seg slått med 25-12.

Dermed ble det exit av Europacupen for de norske jentene foran de rundt 1000 tilskuerne i Novara.

Wilde Jakobsen Johansen bl Randabergs beste poengplukker med sine ti poeng, mens Maria Halsne Dahl sanket syv poeng som de norske jentenes nest beste poengplukker,

Likevel kan de være stolte av innsatsen da de leverte to meget gode kamper mot et av verdens beste lag.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Randaberg Volleyball