Rabben: - I andre omgang fikk vi til spillet

Det sa Gustav Rabben til vår reporter Trond Gausemel etter 1-1 mot Varegg i Vestlandshallen onsdag kveld.

Det endte 1-1 mellom lagene i Vestlandshallen denne onsdagen. Varegg var det beste laget før pause og klubben tar også ledelsen ved Aksel Clausen. Da var det spilt rundt en halvtime. Det ble også stillingen til pause.

Etter hvilen er Austevoll klart mer med og laget spiller en meget god andreomgang. Utlikningen kommer for klubben til Trond Fredrik Ludvigsen. Kun tre minutter ut i omgangen setter Gustav Rabben inn 1-1. Det blir ikke flere mål og treningskampen ender med 1-1.

Under litt intervjuer og bildene fra oppgjøret.